Gastenboek

 

19 Reacties

 1. Jan says:

  Hallo Chantal en Rene en kinderen,

  Ik vind jullie site er leuk uitzien en ook goed te overzien wat er allemaal te doen is. Ik wens jullie heel veel succes met jullie (nieuwe) activiteiten.grt,
  Jan

 2. Hoi Rene en Chantal Wij willen jullie HEEL VEEL succes wensen met los door het bos en jullie nieuwe project de B&B. Met jullie enthousiasme gaat dit zeker lukken. Groetjes Chris en Mieke

 3. Emily says:

  Geweldige dag gehad met het spel ‘de moord op Sjaak’! Goed verzorgd, we kregen eten en drinken mee voor onderweg, hele aardige gastheer; kortom super!!!

 4. Mirjam says:

  Gisteren de moord op Sjaak opgelost! Was een leuk spel! Echt een aanrader om met groepjes te doen!

 5. Jos Timmers says:

  Hoi René,
  Succes met je nieuwe site.
  Groetjes Jos

1 2 3 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

Afzender:

Gastenboek van 2007 t/m 2013

href=”mailto:info@kiemuden.nl”>Kiem onderwijs en opvang – donderdag, 29 augustus 2013 om 12:10

Als echte detectives zijn we aan de slag gegaan, wie had Sjaak nou vermoord … en waarmee …. Baantjer zou er zijn handen vol aan hebben gehad. Maar het is ons allemaal gelukt het raadsel op te lossen. Onze speurdersneuzen stonden de goede kant op. Na de inspanning de ontspanning, nakeuvelen met een drankje en een spiesje. Het was een fantastische dag onder leiding van Rene. Hartstikke bedankt voor de goede zorgen.

 

Afzender: Susan van Lokven – dinsdag, 9 juli 2013 om 19:35
Bedankt voor het mailen van de foto. De reacties op het uitje waren meer dan enthousiast! Het is echt een heel geslaagd uitje geweest, een ontzettend leuk spel om te doen! Verder hartstikke bedankt voor alle goede zorgen!
Groetjes Susan, namens personeel v/d Elzen Transport

 

Afzender: Familie van Gerwen – woensdag, 22 mei 2013 om 18:48
In het Pinksterweekend hebben we een gezellige familiedag gehad door de Moord van Sjaak op te lossen. De strijd was aanwezig, evenals de gezelligheid. Zeer geslaagde middag, ondanks het wat bewolkte weer.

 

 

Afzender: Dijverhof ei b.v. – woensdag, 1 mei 2013 om 11:48
Wij hebben met ons personeels uitje op 27.04 deelgenomen Mister X. en vervolgens heerlijk genoten van een heerlijke bbq. Wij vonden het een super leuke dag waar al veel over is nagepraat.
Afzender: Vanderlande Industries – vrijdag, 26 april 2013 om 14:55
Donderdag 24 april Moord op Sjaak opgelost tijdens ons team-uitje. Het een zeer geslaagde middag lekker in het zonnetje. Complimenten aan Rene voor de organisatie. De tapas bij ‘t Pumpke ging er daarna goed in. Tot de volgende keer!!!

 

 

 

Afzender: Ans Reijnders – zondag, 23 december 2012 om 23:01
Zaterdag 15 december ons personeelsuitje bij jullie gehad,We hadden goed weer en we vonden het allemaal hartstikke leuk om de moord op Sjaak op te lossen !! Het rondje door de keuken bij T Pumpke was geweldig goed en lekker. Het was een geslaagde dag !! Rene nog bedankt voor de goede zorgen !! Dit is zeker een aanrader voor een familie of personeelsuitje !!

 

 

 

Afzender: Verona – woensdag, 31 oktober 2012 om 20:24
We hebben afgelopen zondag een leuke activiteit bij losdoorhetbos gehad. Op zoek naar mister X met wie is de mol.Het was een zonnige herfstdag waardoor het lopen in de bossen en hei heerlijk was. Na de inspanning smaakte de bbq heel goed! De organisatie was prima! Een aanrader! Groetjes

 

 

 

Afzender: Familie Boerboom – donderdag, 27 september 2012 om 13:30
Wij hebben 15 september 2012 met 24 personen (leeftijd van 3 tot 28 jaar) deelgenomen aan de gps tocht. Dit is ons allen zeer goed bevallen!! We hebben veel gelopen, gezocht en vooral gelachen! Bedankt voor de goede organisatie.

 

 

 

Afzender: Rick – woensdag, 29 augustus 2012 om 9:50
Vrijgezellenfeest gehad en de Moord op Sjaak opgelost. Ons team had natuurlijk gewonnen :). We hebben een kei gezellige middag gehad! Rene bedankt voor het organiseren en de goede zorgen!

 

 

 

Afzender: Familie Verkuijlen – dinsdag, 28 augustus 2012 om 23:31
Homepage: http://www.losdoorhetbos.nl
25 augustus, een mooie tocht in een prachtige omgeving.Op zoek naar MX,en met de mol in ons midden.Rene die alles goed voorbereid had, een rugzak met drinken en wat lekkers voor onderweg ,een goede uitleg, met de fiets nog even kijken .Rene bedankt voor de leuke middag.

 

 

 

Afzender: vriendengroep Mariahout – zaterdag, 25 augustus 2012 om 23:28
Eén van de activiteiten van ons jaarlijks vriendenweekend was: De moord op Sjaak!Op zaterdag 18 augustus, ja die hele warme dag, zijn we na een hartelijk ontvangst en duidelijke uitleg, met gps het bos ingegaan om de moord op te lossen. Al snel hadden we door hoe de gps werkte en kwamen we bij de plekken waar we gingen zoeken naar aanwijzingen. In het bos was het wel aangenaam, maar op de heide stak de zon fel. Het is een hele mooie omgeving daar. Helaas hadden de jongens van de meiden gewonnen…..dit keer! Bedankt voor de gastvrijheid, de lekkere versnaperingen voor onderweg en de leuke tocht!!

 

 

 

Afzender: vriendengroep – woensdag, 15 augustus 2012 om 19:47
Homepage: http://www.losdoorhetbos.nl
We hebben afgelopen zondag Mr X gedaan met heel de vriendengroep, jong en oud. Was een erg leuke, uitdagende tocht, die niet verveelde. Alles was prima verzorgd door Rene.Bedankt!

 

 

 

Afzender: Michel, Angelique & Lars – woensdag, 11 juli 2012 om 18:16
We hadden een gps speurtocht geregeld voor ons 12 jarige neefje. Helemaal leuk, speurtocht ontzettend leuk in elkaar gezet en niet te makkelijk (wij hadden een paar aanwijzingen niet gevonden). We hebben enorm genoten! Bedankt voor de leuke dag en gastvrijheid!
Michel, Angelique & Lars 

 

Afzender: EMOS midweek 6 Schaijk – zondag, 8 juli 2012 om 12:40
Homepage: http://www.emosschaijk.nl
Het Jaarlijkse uitje van de Midweek was een succes ondanks de regen vooraf en de modder in het bos hebben we supper genoten het was kei schon. hele leuke activiteit. En de Pipo wagen was ook geweldig ha,ha!!! We hadden ook nog een lekker buffetje van tevoren heeeeerlijk. voor herhaling vatbaar, prachtig is het daar in de omgeving en goed geregeld. Groetjes midweek Emos.

 

 

 

Afzender: Fam. Wij-Nu – donderdag, 28 juni 2012 om 15:55
Zondag 24 juni gingen we met onze familie van 40 personen de moord op Sjaak oplossen. Maar o, wat was dat moeilijk. Het was gelukkig droog toen we begonnen maar tegen het eind hadden we de poncho’s hard nodig. Gelukkig brandde de kachel toen we terugkwamen en waren er al frietjes en snacks. Al met al wel een gezellige dag gehad.

 

 

 

Afzender: `t tennisclubke – maandag, 25 juni 2012 om 22:05
Wij hadden ons jaarlijks uitstapje met `t tennisclubke vandaag. za.16 juni. Na `n kop koffie met cake werd de groep in drie teams verdeeld. Daarna kregen we uitleg over de tocht met de GPS.(er was iemand bij ons clubke die al voor de “tiende” keer mee deed en,hij snapte de gps nog nie..) Waarbij de moord op sjaak opgelost moest worden. We moesten plaatjes en medailles zoeken in het bos en op de hei. We werden achtervolgd door een ander team van ons, dus die hadden het niet zo moeilijk om de plaatjes te vinden. Daar hadden wij snel iets op verzonnen!!!!!. Op de hei lopen koeien, dus hadden we `n plaatje “versierd” met `n stukje overheerlijke “SCHOTSE HOOGLANDER VLAAI”. Zodat deze slecht te lezen was. Het achtervolgende team kwam pas uren!!! later binnen.. Het was `n mooie tocht door bos en hei.. zeker `n aanrader

 

 

 

Afzender: fam Schel – maandag, 25 juni 2012 om 16:37
Afgelopen zaterdag hebben we met de hele fam in groepjes van 4 de moord op Sjaak opgelost. Erg leuk, iedereen actief. Door een prachtige omgeving, een leuk gevulde rugzak mee, (poncho’s hadden we niet nodig!!). Rene hielp ons goed op weg, want het was wel wel even wennen een GPS. Aan het eind van de dag van de BBQ genoten en de jeugd die nog energie overhad is aan het voetballen geweest op het veldje. Kortom zeer geslaagd en prima locatie/organisatie!!

 

 

 

Afzender: Lambooykes – zaterdag, 23 juni 2012 om 21:14
We zijn met de hele familie (22 personen) los door het bos gegaan met Mr. X ! Het was een zeer geslaagde dag voor zowel de volwassenen als de kinderen. Uiteindelijk werd duidelijk wie de mol (Mr. X) was die de boel saboteerde. We hadden prachtig weer (30 graden) dus hadden we naast de inhoud van de rugzak ook nog lekkere hapjes die Rene direct uit de koelkast met z’n fiets rondbracht. Iedereen had een kei-leuke dag gehad !

 

 

 

Afzender: Team Udi E7 – vrijdag, 22 juni 2012 om 18:45
Wij zijn met ons voetbalteam de moord op Sjaak gaan oplossen. Het was door Rene zeer goed geregeld en verzorgd. De rugzakjes waren heel erg lekker en zo op. De kinderen en ouders hebben de moord opgelost en iedereen heeft een zeer geslaagde middag gehad. Het is echt een aanrader voor groepen en ook voor kinderen.

 

 

 

Afzender: Politie Brabant Noord – vrijdag, 15 juni 2012 om 15:36
Als afdeling van de politie brabant-noord hebben we gekozen voor de moord op Sjaak tijdens de GPS tocht bij los door het bos. Dit is ons zeer goed bevallen! Collega’s hebben de deze buiten activiteit als ontspannend ervaren, daarnaast was het natuurgebied erg mooi om waar te nemen. Ook de BBQ na afloop was gezellig en zeer goed verzorgd. Wij raden ook andere aan, deze activiteit eens te ondernemen. Met groet collega’s politie Brabant Noord

 

 

 

Afzender: wauw, speciaal voor jou – zaterdag, 12 mei 2012 om 20:11
Homepage: http://www.wauwspeciaalvoorjou.nl
we hebben vandaag de speurtocht met de metaaldetector gedaan. dat was echt super leuk! maar jee, wat waren die tegels goed verstopt. de ontvangst en de organisatie waren prima! hartstikke bedankt voor de leuke middag. groetjes van ons, WAUW!

 

 

 

Afzender: BOB Best – zaterdag, 12 mei 2012 om 18:55
Hallo,We hebben veel plezier gehad met de moord op Sjaak. De ontvangst was gezellig en de rugzak kwam goed van pas.Fijn dat we konden aansluiten bij de andere groep.Groetjes Francien

 

 

 

Afzender: Barbara Zitter – vrijdag, 24 februari 2012 om 12:02
Hallo René,
oktober 2011 hebben wij met de hele familie (35 pers) de tocht “De moord op Sjaak” gelopen, met als afsluiting een heerlijke bbq van ‘t Pumpke. Wat was alles goed georganiseerd! Je hield alle groepen op het “rechte” pad door ons te volgen per fiets en eventueel nog wat uitleg te geven. Met zo’n competitieve familie, en zo’n spannende tocht, werden er heel wat metertjes afgelopen, want iedereen wilde natuurlijk winnen! De bbq was prima, meer dan voldoende vlees en overvloedig salade en andere lekkernijen. We kunnen zeker zeggen dat het een geslaagde middag/avond was, voor herhaling vatbaar. Zegt ‘t voort, zegt ‘t voort !!
En de nieuwe website ziet er strak uit, heel overzichtelijk, veel succes ermee!
Hartelijke groet, Familie Zitter – Van der Rijt 

 

Afzender: Ryan en Keano – dinsdag, 10 januari 2012 om 10:16
Hoi Lieve Papa, Wat hebben jullie de website toch mooi gemaakt! ‘t Is nu veel overzichtelijker dan eerst! Veel succes met Los door het bos en een dikke kus van Ryan en Keano

 

 

 

Afzender: peter m.b.a. de Vries – zondag, 11 december 2011 om 20:32
Hoi Rene, wij hebben mede dankzij jou enthousiasme een gezellige dag gehad. De GPS tocht “De moord op Sjaak” was spannend, leuk en in een geweldig mooie omgeving! De versnaperingen in de rugzak waren verrassend en lekker. We hebben genoten en komen zeker terug!!! Mies,Bea,Angelique

 

 

 

Afzender: Maria redder – maandag, 10 oktober 2011 om 13:35
10 september hadden wij een prachtige familiedag.Daar heeft de metaaldetectortocht zeker aan bijgedragen.Voor 60 personen iets organiseren is best een hele klus.Door het enthousiasme van Rene hebben we besloten om dit bij “los door het bos” te doen.De begeleiding was perfect!De rugzak met versnaperingen,evenals de puzzels en opdrachten, waren een goede aanvulling.Het prachtige weer hebben er gratis bij gekregenNogmaals hartelijk dank en dat jullie nog vele tochten in deze mooie omgeving, mogen organiseren!Van Tiel’s Familiedag

 

 

 

Afzender: anne van leuken – donderdag, 29 september 2011 om 18:55
17 september had ik mijn kinderfeestje. We zijn lekker in de bossen geweest. we hebben de gps-tocht gedaan. Ik vond het best leuk en de andere kinderen ook.
groetjes Anne 

 

Afzender: Bouwbedrijf Wagemakers BV – donderdag, 22 september 2011 om 9:47
Homepage: http://www.bouwbedrijfwagemakers.nl
Zondag 18 september gingen wij, collega’s met aanhang, gezellig los in het bos. Het was een leuke GPS tocht. Iedereen (vooral de kinderen) heeft zich prima vermaakt. Op een buitje na hebben we onder goede weersomstandigheden de tocht af kunnen maken. Onze complimenten voor de organisatie.

 

 

 

Afzender: Debby – zondag, 17 juli 2011 om 14:12
Zaterdag 16 juli hebben wij de mooie bossen bij Nistelrode bezocht om de moord op Sjaak op te lossen. Met een groepje van 4 vrienden (we hebben 2 tegen 2 gespeeld) zijn we op pad gegaan met de GPS op zak. We waren erg fanatiek(de vrouwen gewonnen!) en hebben super hard ons best gedaan om de dader te ontmaskeren. Rene van Los Door Het Bos voorzag ons van proviant voor onderweg en als je even dacht het niet meer te snappen sjeesde Rene voorbij op zijn fietsie. De persoonlijke aandacht vonden wij zeker een pluspunt. Al met al een hele geslaagde dag die we een ieder aan kan raden! Groeten uit Hoorn (nh)

 

 

 

Afzender: Femke & Frank – zondag, 17 juli 2011 om 9:24
ik heb de moord op Sjaak voor mijn verjaardag gehad. Afgelopen zaterag met z’n vieren richting Nistelrode. We zijn twee aan twee het bos in gegaan. Dat houdt het wedstrijdelement erin! En wij hebben gewonnen. Wat een super leuk idee! Goed geregeld. Rugzakje mee met drinken en eten. Helemaal top. Zeker voor herhaling vatbaar. Groeten uit Zwaag (nh)

 

 

 

Afzender: Jolene Kuypers – maandag, 11 juli 2011 om 18:33
afgelopen zaterdag een top middag gehad!!!! de meiden hadden voor mijn vrijgezellen feest een moordspel door het bos uitgezocht! het was een geweldige middag. we hebben ontzettend gelachen en we waren bloed fanatiek! de verzorging van het geheel was werkelijk super! ontvangst met koffie en gebak bij een warme kachel en een goed gevulde rugzak! een dag om niet gauw te vergeten!!!!! ontzettend bedankt!!!

 

 

 

Afzender: Sirel@ – zondag, 10 juli 2011 om 10:18
09-07-2011 ‘Los door het bos!’
Nou en los gingen we!!!:D Met 6 meiden hadden wij een vrijgezellenfeest te vieren, en wij begonnen al goed.Want Jo onze vrijgezellige dame 😉 ging al helemaal stuk op het bord Los door het bos.
Wat echt een onvergetelijke dag is geworden. Echt super georganiseerd, De moord op Sjaak maar ook zeker de ‘surveivalrugzak!’ En wat is een vrijgezellenfeest zonder drank riepen we, zelf niets meegenomen, maar hoe gaaf was het, dat Rene met een fles zoete witte wijn aankwam zetten. Zo lief, echt helemaal top!
Het was +/- 2 uur rijden vanuit het Noorden :P, maar het was echt elke kilometer waard. IK ZEG HET VOORT!!! 😀 

 

Afzender: Mia van Extel – vrijdag, 1 juli 2011 om 13:24
Rene Donderdag 23 juni was, ondanks dat het zonnetje het liet afweten, en we soms de meegekregen regenkleding nodig hadden een byzonder leuke middag geweest. De verzorging was optimaal,de ontvangst met koffie/thee met een lekkere plak cake en daarbovenop een gevulde rugzak met lekkere chips drank en kaas met worstjes. Toppie. De tocht is een echte aanrader, iedereen was heel fanatiek bezig om die ste(nen) te vinden. Van alle collega’s alleen positieve reacties gehad. Dus ieder die nog iets voor een groep wil organiseren, LOS IN HET BOS , je krijgt er geen spijt van gr Mia van Extel

 

 

 

Afzender: Robbert – dinsdag, 28 juni 2011 om 0:02
SUPER ! zaterdag 25 juni waren wij te gast bij los door het bos , na een lekker bakje koffie ,het oplossen van de moord op sjaak een leuk spel heel leuk opgezet, voor versnaperingen werd gezorgt ,na de tocht een gezellige BBQ met alles er op en eraan HEERLIJK ook aan de dorstige mens was gedacht, Kortom een Super gezellige dag EEN AANRADER !!!! (rene en chantal, bedankt voor de goede zorgen)

 

 

 

Afzender: Petra – maandag, 20 juni 2011 om 10:43
Beste Rene,Super bedankt voor de geweldige familiedag die we mochten hebben. We gingen Los door het bos! Ondanks 2 regenbuien! daar waar je zelfs gezorgd had voor perfecte poncho’s. Nogmaals bedankt en zeker tot een volgende keer groeten van veld drie linksaf

 

 

 

Afzender: Thuiszorg Mill – vrijdag, 17 juni 2011 om 16:58
Van een vriendin gehoord dat het zo leuk was. Voor ons allemaal onbekend Het is echt een aanrader. Wat hebben we genoten. Jammer dat we een stortbui onderweg hadden.De dames van de thuiszorg uit Mill.

 

 

 

Afzender: Will – zondag, 29 mei 2011 om 11:23
Gisteren bij los door het bos geweest, jammer genoeg kon ik niet deelnemen aan de activiteit. Ik heb wel genoten van de heerlijke en goed verzorgde barbeque op een zeer mooie locatie, in de vrijheid van de natuur.

 

 

 

Afzender: Marco en Yvonne – maandag, 4 april 2011 om 10:57
Op 2 april als allereerste de moord op Sjaak opgelost!! Super goed weer een een superleuk spel om te doen. Bent echt 2,5 uur intensief bezig met het oplossen van de moord. Je moet op zoek gaan naar jouw persoon, wapen en plaats, maar weet niet waar die liggen. In de GPS staan namelijk 4 personen, 4 wapens en 4 plaatsen, dus als je geluk hebt loop je snel naar de goede toe, heb je pech… dan kom je deze pas aan het einde tegen… Het is echt een strijd om als eerste de moord op te lossen. Zeker de moeite waard om te doen!!
Groetjes Marco en Yvonne 

 

Afzender: Sophie – donderdag, 14 oktober 2010 om 21:40
Het kinderfeest van Sophie was erg leuk! Met een groep van 15 kinderen de GPS tocht gelopen. De groep in 3-en gedeeld en zo liep iedere groep een eigen route. Gewapend met rugzak, fototoestel (die krijg je van René!), opdrachten én natuurlijk de navigatie op pad door het bos en over de heide. De tijd vloog voorbij! Daarna natuurlijk de ontknoping wie de meeste opdrachten goed had! Dat gaat om de eer, want elk kind gaat met een leuke “los door het bos”-attentie naar huis. En de jarige gaat naar huis met een cd waar de foto’s op staan die elke groep tijdens de tocht heeft gemaakt. Erg origineel en héél leuk om naderhand terug te kijken! Kortom een erg geslaagde woensdagmiddag!

 

 

 

Afzender: Karin Snoeren – vrijdag, 8 oktober 2010 om 11:29
Hallo,
We hebben een aantal weken geleden met het kader van de volleybalclub een metaaldetector tocht gedaan. Dat was super gezellig en leuk om met de detectors te zoeken. Aansluiten hebben we via BBQ en zo warme Tapashapjes laten bezorgen in het zaaltje, heerlijk. Het uitstapje was een groot succes. 

 

Afzender: marc megens – maandag, 27 september 2010 om 18:41
Hoi Rene,wij hebben een leuke dag gehad op zaterdag 18 september de meeste waren allemaal positief over de gps tocht. En ook zeer gastvrij dat wij bij jullie een eitje mochten bakken na afloop van de tocht. Groeten uit de Peel.

 

 

 

Afzender: marie-louise hendriks – maandag, 27 september 2010 om 6:41
hoi we hebben 26-09 de tocht met metaaldetector met vrienden gelopen.wat voor ons, wel bekend met de gps, een totaal nieuwe uitdaging was. ontvangst en verzorging was perfect.de verzorging qua versnaperingen, maar ook de uitleg en hulp die we in het begin kregen(en ook zeker nodig hadden) kortom een echte aanrader voor een sportief dageje uit! bedankt!

 

 

 

Afzender: Rian Heinrich – donderdag, 29 juli 2010 om 11:36
Hoi Rene! Wat hebben we met Stijn een super, gezellig en geweldig 10-de verjaardagsfeestje kunnen vieren! Niet alleen de kinderen waren verrast door alles, maar wij ook! Aankomst, uitleg, mooie rugzak met alles erin wat maar nodig is, super-idee die fotocamera!!! Voor eenieder was dit de eerste keer dat ze leerden omgaan met een metaaldetector. Helaas hoopten ze allemaal een verborgen schat te vinden,het liefst eeuwenoud… Maar de opdrachten onderweg waren afwisselend en boeiend…Super locatie!! Jijzelf bleef ook betrokken, en controleerde of het naar wens ging. Bij terugkomst nog een verrassing, nog een, en gingen we zelfs niet met lege handen naar huis!! Allen kijken terug op een goedverzorde en geweldige tijd! Bedankt Rene en succes verder !! Groetjes uit Boekel

 

 

 

Afzender: jeannette van de ven – maandag, 26 juli 2010 om 22:46
Hoi Rene en Chantal, iedereen vond het een leuke tocht, ook de spelletjes en vragen gaven de nodige uitdaging aan ons allemaal. Ikzelf vond het wel speciaal, omdat ik er mijn roots heb liggen. Bijzonder om zo door datzelfde bos van vroeger te wandelen. Maar nu met al mijn vrienden van nu. Bedankt ook voor de goeie verzorging voor onderweg, heerlijk waren vooral die prikkers. Groeten van de organisatoren, Thea en Jeannette

 

 

 

Afzender: lia van der sanden – maandag, 21 juni 2010 om 22:04
zaterdag 19 juni begonnen we ons personeelsfeest met een gps tocht door het mooie bos bij Nistelrode. Het was heel verrassend allemaal: Mooie tocht, leuke vragen, nog van alles meegekregen voor onderweg, nog een verrassing achteraf. Een fantastische start van een gezellig personeelsfeest. Namens team van basisschool “het Molenveld”uit Berghem bedankt en heel veel succes verder. Dit was voor herhaling vatbaar. Lia van der Sanden

 

 

 

Afzender: Sabine Kremers – donderdag, 10 juni 2010 om 22:10
Homepage: http://www.verhuurschuur.nl
Afgelopen zondag hebben wij familiedag gehad en zijn toen bij Los door het bos geweest. SUPER…..wij hebben daar met 30 man verdeeld over 4 groepen de GPS tocht gedaan. Heel leuk en een echte competitie tussen de teams. Een echte aanrader voor mensen die dit nog nooit gedaan hebben. Foto toestel beschikbaar gesteld door rené voor alle groepen en ook een rugzak voor onderweg met allerlei snuisterijen en snacks. Wij komen zeker nog eens terug. Groetjes van de BERE familie.

 

 

 

Afzender: Fam. Pijnappels – zondag, 6 juni 2010 om 22:50
Vandaag (6-6-2010) Hebben we een familiedag gehad en de GPS tour gedaan bij los door het bos.Het was helemaal fantastisch en heel leuk in elkaar gezet! Ook de goed gevulde rugzak die we mee kregen was een aangename verassing. Absoluut de moeite waard om dit nog eens te doen!! Chapeau!!

 

 

 

Afzender: Marian Van den Meydenberg – donderdag, 13 mei 2010 om 8:04
We hebben ‘n echt leuke tocht gehad met de hele familie afgelopen zondag. Nauwe samenwerken met ‘t Pumke voor een van onze groepen!! Veel gelachen en fijn gewandeld. Dank je wel, René!

 

 

 

Afzender: mieke Kuijpers – zaterdag, 3 april 2010 om 17:12
28 Maart, ons jaarlijks uitje met de korfbaldames,hebben we de geocachtingtocht gelopen, met succes erg leuk, goed verzorgd,en als aandenken een foto en cd. Bedankt.

 

 

 

Afzender: Agnes Veen – woensdag, 18 november 2009 om 23:38
Hallo Rene,
Op zaterdag 26 september hebben wij de gps-tocht gelopen met onze jaarlijkse familiedag, we hebben genoten van de tocht en het mooie weer. Was heel goed verzorgd en een goed voorbeeld van de Brabantse gastvrijheid! Bedankt namens Fam.van Eck 

 

Afzender: jos van der heijden – zaterdag, 19 september 2009 om 11:09
Hoi
3 weken geleden hebben wij met onze familie een hele leuke dag beleefd bij jullie. Jullie hadden het goed voor elkaar! Ook de foto’s die we aan het eind van de dag mee naar huis kregen waren een groot succes. De tocht was mooi en voor jong en oud heel goed te doen. De goed gevulde rugzakken die we mee kregen waren een lekkere verassing voor onderweg. Het was zeker voor herhaling vatbaar dus wie weet misschien tot een volgende keer.
Groetjes de familie Wolf 

 

Afzender: Fam.Strik – dinsdag, 15 september 2009 om 19:02
Beste Rene,
Het was een geslaagde dag afgelopen zaterdag. Misschien dat ik nog eens terug kom met een stel collega’s want die willen ook wel eens wat anders dan alleen maar feesten en na afloop van zo’n detectortocht is het ook goed feesten bij jullie. 

 

Afzender: Familie Van den Bogaart – donderdag, 3 september 2009 om 15:02
Dag René, Op zondag 30 augustus waren wij bij jullie te gast. We komen van heel dichtbij, maar hadden niet in de gaten dat het zo mooi is aan deze kant van de Maashorst. We deden de GPS-tocht en hadden gelukkig droog weer. Leuke tocht gehad in 4 groepen. De vragen waren nog pittig. We hebben een leuke middag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

 

 

 

Afzender: fam. Huijben – zondag, 30 augustus 2009 om 22:12
Beste Rene,
Op zondagmorgen zijn we, na ontvangst met koffie en iets lekkers, op pad gegaan met GPS-apparatuur in een mooie omgeving. Een rugzak met lekkere verrassingen mee voor onderweg en de morgen werd een succes. Het was erg leuk en goed verzorgd voor opa oma papa’s mama’s en (klein-)kinderen. Wij vinden het een echte aanrader. De foto’s meteen na afloop mee naar huis oftewel een perfect verzorgd arrangement. Bedankt voor jullie inzet en wie weet nog eens een metaaldetector- of fotopuzzeltocht.
dankjewel en houdoe fam. Huijben 

 

Afzender: fam van Zutphen – dinsdag, 28 juli 2009 om 21:24
Wij hebben 28 juni de geocoaching tocht gedaan, en ondanks dat we nat zijn geworden door een flinke bui,had iedereen het naar zijn zin gehad, bedankt voor de poncho`s, goede service. Voor herhaling vatbaar. Bedankt

 

 

 

Afzender: marion beekmans – maandag, 6 juli 2009 om 19:03
hoi rene we hebben op 28 juni de detector route gedaan met de familie het was zeer geslaagd en je zorgt voor leuke verrassingen. Ook het eten was goed. Iedereen was erg tevreden bedankt voor de goede zorgen, zeker een aanrader. groetjes vanuit Boekel

 

 

 

Afzender: Hanneke Monteban – donderdag, 25 juni 2009 om 15:54
Wij hebben het vrijgezellenfeest gevierd van mijn zus Mirjam, met 12 meiden, we hebben de metaaldetectortocht gedaan, we hebben het reuze naar ons zin gehad, Rene top geregeld!!!

 

 

 

Afzender: De Vingerhoedjes – maandag, 15 juni 2009 om 23:03
Wij zijn een vriendengroep van 24 personen in de leeftijd gemiddeld vazn 33 jaar. Het was een super middag, we hebben Geocoaching gedaan heel leuk en de kleine dingen die maken het, zoals de foto`s het schriftje en de cake, etc het was super gezellig in een hele mooie omgeving.
Groetjes de groep 

 

Afzender: Personeelsver Simeonshof – woensdag, 20 mei 2009 om 13:50
De personeelsvereniging van Simeonshof uit Erp heeft op 18 en 25 april deelgenomen aan de GPS-tocht. Iedereen denkt met plezier terug aan de tocht. Met dank voor de mooie foto’s!

 

 

 

Afzender: ilona en ron schel – zaterdag, 25 april 2009 om 18:11
Homepage: http://www.losdoorhetbos.nl
zaterdag 25 april hebben wij een tocht Geocaching bij jullie gedaan voor het feestje van mijn dochter Mireille. De kinderen vonden het helemaal geweldig en wij ook. Alles was tot in de puntjes verzorgt echt een aanrader. Ook de foto’s op het eind vonden we erg leuk. Bedankt voor deze geweldige dag een aanrader voor iedereen!!!
Groeten van Ilona en Ron uit Oijen. 

 

Afzender: adrie en gertie neervoort – zondag, 19 april 2009 om 20:56
Op zaterdag 18 april hebben wij met een groep van 24 mensen in de leeftijd van 10 tot 73 jaar bij jullie een zogenaamde geocaching wandeling gedaan. Het was geweldig vanaf de amicale en gezellige ontvangst tot en met de persoonlijke prijsuitreiking. Rene er klopt maar een ding niet en dat is het tarief dat je vraagt voor een gezellige middag vol plezier. Wij dachten dat het GPS toestel en de wandeling alles was wat je krijgt voor het bedrag per persoon. Dus waren wij aangenaam verrast met en rugzak vol lekkers en drinken en een mooie blijvende herinnering. Rene en Chantal jullie weten wat brabantse gastvrijheid is met een ondernemers tintje. Wij kunnen en zullen jullie bij een ieder aanraden voor HET familie uitstapje bij uitstek. Bedankt,
Adrie en Gertie Neervoort 

 

Afzender: Antwan Timmers – woensdag, 8 april 2009 om 19:30
Hallo René en Chantal,
Afgelopen zaterdag zijn we ‘los door het bos’ en de heide gegaan, met een metaaldetector op zoek naar een paar metalen tegeltjes met cijfers en letters erop.
We hebben ons uitstekend vermaakt en het was tot in de puntjes geregeld, met name de versnaperingen onderweg waren een leuke verrassing.
Alles was goed verzorgd en ga zo door. Ik ga dit zeker bij andere mensen aanraden.
Groeten,
Antwan Timmers (en de rest van de groep) 

 

Afzender: Tony Nooijens – dinsdag, 4 november 2008 om 11:24
Homepage: http://www.kpn.com
Beste Rene,
Veel succes met het aanvragen van ISDN-2, bedankt voor je bezoek en visitekaartje. Wellicht iets voor een personeelsuitje. Veel succes met je bedrijfje.
Met vriendelijke groet,
Tony KPN Winkel Uden 

 

Afzender: Lisanne – zondag, 14 september 2008 om 8:26
Hallo Rene, chantal en ryan
Ik heb zaterdag mijn kinderfeestje bij jullie gegeven met een gps route
de onvangst en de verzorging van alles was super verzorgd.
Het was super leuk en gezellig echt een top verjaardag met alles erop en eraan en mijn vriendinnen vonden het superfeest
gr Lisanne ( 10 jaar )
Hoi rene en chantal
lisanne vond haar verjaardag super en haar vriendinnen waren dol enthoisast en riepen honderd uit tegen de ouders toen we ze naar huis brachten
Jullie hebben het super voor elkaar en ga zo door, we zullen veel reclame maken voor de feestje van jullie want dat staat garant voor een geslaagd feest
gr edwin en angeline 

 

Afzender: Roxane Baan – vrijdag, 12 september 2008 om 19:23
Hoi Rene,
Bedankt voor de leuke tocht met de metaaldetector afgelopen zaterdag! Leuke opzet, goed verzorgd en wat een prachtig gebied; wij hebben genoten!
Groet,
Roxane en Iddo Heller, Rotterdam 

 

Afzender: Ben en Marijke Baan – zondag, 7 september 2008 om 15:37
Beste René,
Wij hebben gisterochtend genoten van jullie metaaldetector-tocht. De ontvangst, de briefing, de rugzak met uitrusting (zelfs regenponcho’s voor het geval dat), alles was prima in orde. Jullie staan garant voor een ontspannen, leuke groepsactiviteit in een prachtige omgeving. Reken maar op onze mond-op-mond-reclame 🙂 Hartelijke groet, Ben en Marijke Baan 

 

Afzender: familie Loeffen – maandag, 11 augustus 2008 om 15:25
Hallo René, Het was een leuke GPS-tocht die we afgelopen zaterdag liepen, met verrassende elementen erin. De foto op het eind was heel leuk, maar jammergenoeg had je ons niet getipt om zelf iets mee te brengen, anders hadden we dat zéker gedaan. Succes nog met je verdere activiteiten. Groetjes, Stijn, Luuk, Geert & Anja

 

 

 

Afzender: namens Fam. v Rosmalen – zaterdag, 28 juni 2008 om 14:58
namens de Fam v Rosmalen Bedankt voor de goed verzorgde ontvangst ,de mooie tocht,de goed gevulde rugzak zowel het natje en het droogje,de foto,en het gezellig onderonsje nadien Martien

 

 

 

Afzender: Goorts – woensdag, 25 juni 2008 om 22:05
Familiedag.
Op 22 juni 2008 hebben we met bijna de hele familie van Berloo uit Boekel een gezellige detectortocht gehad. Het was een mooie tocht door de bossen en heide en ook de versnappering ging bij iedereen goed in. We begonnen met heerlijk warm weer maar werden verrast op een flinke bui waar de regenponcho’s goed van pas kwamen. Het was een leuke activiteit voor onze familiedag met als herinnering de groepsfoto en de CD met eigengemaakte foto’s.
Fam. Timmers, bedankt namens de Familie van Berloo uit Boekel. 

 

Afzender: peetje – maandag, 3 maart 2008 om 21:33
Hoi Rene Chantal en Ryan, Een hele mooie site, heel veel succes met LOS DOOR HET BOS
liefs, raymon petra en kyra 

 

Afzender: ruud – zaterdag, 5 januari 2008 om 18:59
Met een groep mensen van de fanfare zijn we een dagje naar los door het bos geweest. Wij hebben de route met de metaaldetector gedaan. Het was leuk vandaag!!! groetjes ruud

 

 

 

Afzender: Barra(Raymond) – donderdag, 13 december 2007 om 21:11
Homepage: http://www.barra.nl.nu
Hee rene
Leuke website en leuk idee dat los door het bos.(neem ook is een kijkje op mijn website 😉 ) Veel succes verder en we spreke elkaar wel weer is .
Groeten Raymond 

 

Afzender: Jos Timmers – dinsdag, 4 december 2007 om 19:50
Hoi René, Succes met je gastenboek. Groetjes Jos

 

 

 

 

 


Print pagePDF page

Contact

Locatie ; Palmenweg 5 5388 SG, Nistelrode TEL: 06-22509314

Gastenboek