Over ons

familie klein

Hallo, wij zijn René en Chantal Timmers.

We wonen samen met onze 2 zonen in gezellige dorpje Nistelrode.

Gemeente in de buurt Heesch – Oss – Zeeland – Uden.

3 Grote steden dicht bij, Nijmegen – Den Bosch – Eindhoven (20 kilometer).

Mijn ouders wonen in de bossen van natuurgebied “De Maashorst”, waar ik ook ben opgegroeid. Het is altijd mijn droom geweest om “iets” in de natuur en de omgeving te gaan doen. In november 2006 zijn we op het idee gekomen op GPS-tochten uit te gaan zetten. Uiteindelijk kregen we groen licht van Staatsbosbeheer, over wiens grondgebied de tochten uitgezet worden, en konden we écht aan de slag. Dit is “Los door het bos”!

Bekijk op uw gemak onze site, en beter nog: kom een tocht meelopen!

Lees ook eens de enthousiaste reacties in ons gastenboek, en heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Graag tot ziens!

 

Vriendelijke groet,

Rene, Chantal, Ryan en Keano Timmers

GSM: 06-22 509 314

 

Aansprakelijkheid:

Los door het bos / familie Timmers is niet aansprakelijk voor enig letsel, diefstal of schade van/aan uw eigendommen. Deelname aan de tochten geschied geheel voor eigen risico.

Heb respect voor de natuur: verniel geen materialen of natuurschoon en deponeer afval in de afvalbakken of bewaar het even in uw rugzak.

Er lopen in De Maashorst schotse Hooglanders vrij rond: ze zijn niet gevaarlijk, maar voor de veiligheid raden wij u aan altijd minimaal 25 meter afstand te houden.


Print pagePDF page

Contact

Locatie ; Palmenweg 5 5388 SG, Nistelrode TEL: 06-22509314

Gastenboek